Love Life & Family Life

” Liefdevolle beelden creëren door jullie liefde voor elkaar en je gezin vast te laten leggen.”

Misschien kom je er achter en bedenk je dat jullie veels te weinig samen op de foto staan. Als koppel of als gezinnetje. Ben jij altijd degene die de foto’s maakt? Dan is dit nu jullie moment om door mij jullie liefdesverhaal vast te laten leggen. Of misschien willen jullie wat vieren? Of wil je die hele belangrijke vraag vast laten leggen? Dit is geen gewone love shoot, maar jullie liefde voor elkaar laten stralen en laat het jullie eigen loveshoot worden.

Wanneer?

Op welke dag jullie je love of family shoot willen doen, is aan jullie. Ik fotografeer in principe altijd aan het einde van de dag voor het mooiste licht en soms pikken we dan ook een prachtige zonsondergang mee. Liever een ander moment? Dat kan ook. Bijvoorbeeld in een daglicht studio. Deze kan ook in de ochtend geboekt worden. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe?

Je zal er niet eens merken dat ik er ben. Alleen nog maar oog en detail voor elkaar. Geen cheesy smile fotos, maar heerlijk plezier maken. Dansen, knuffelen en kusjes geven, zo krijgen jullie je eigen liefdevolle beelden. Dan zorg ik voor de rest. Foto’s maken met je kindjes lastig? Dat kan, maar geen zorgen. Ik zorg dat ze zich op hun gemak voelen en kijken wat ze willen.We leggen niet teveel de focus op de camera, maar op elkaar. We doen spelletjes, ze krijgen leuke opdrachten zoals kietel mama of papa.

Met wie?

Met je liefdes! Met je gezin, familie of je partner.De prijs voor een gezinsshoot is inclusief 5 personen. Willen jullie met meer komen? Dan is het 15,- extra, per persoon.

Waar?

Dit kan buiten in de natuur op één van mijn favoriete buitenlocaties of in een heerlijke lichte daglichtstudio.

Love Life & Family Life

         1 – 1,5 uur

Houten pictogram als informatiebord "Pijl"   
20 liefdevolle beelden

Houten pictogram als informatiebord "Pijl" Stylingadvies & gebruik client closet

Houten pictogram als informatiebord "Pijl" Kies je favoriete beelden in je persoonlijke galerij

Houten pictogram als informatiebord "Pijl" Professionele nabewerking in mijn eigen stijl

Houten pictogram als informatiebord "Pijl" Een persoonlijke online galerij met daarin jullie beelden (leuk om te delen met familie en vrienden). Waar je de foto’s ook kan selecteren & downloaden

Houten pictogram als informatiebord "Pijl" Voorproefje van 1 foto in je mailbox vlak na jullie shoot

– exclusief parkeerkosten en reiskosten (€0,40 per KM vanaf Zaandijk)

Maximaal 5 personen.
Willen jullie met meer komen? Gezellig!
Dan is het €15,- extra per persoon.

Family Life The Beloved Lens Photography

Volg mij

OP INSTAGRAM

Mijn portfolio

BEKIJK MIJN WERK

Neem contact op

EN STUUR EEN MAILTJE

WELKE VERHALEN ZULLEN WE SAMEN VASTLEGGEN?

Wil je je herinneringen nu op beeld zetten? Ben je zwanger, of heb je net een baby gekregen? Wil je je gezinnetje vast leggen? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie, kennismaking of het boeken van je fotoshoot.