Shoots en Prijzen

Welk moment wil jij voor altijd vastgelegd hebben? 

Wil je je bevalling vastleggen of ben je zwanger? Of wil je beelden maken van je newborn en/of je gezin? Of gewoon jullie liefde vieren? Dit doe ik graag samen met jullie. Liefdevolle beelden en momenten crëeren. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie.

Create Life

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Oh, wat is dit toch bijzonder. Vanaf de positieve test begin je al met dromen. Je voelt de eerste schopjes, hikjes, je hoort voor het eerst het hartslagje. Geniet van je groeiende buik en je bouwt jullie band op. Het is zo speciaal en voor je het weet is het zo weer voorbij. Laat het daarom vastleggen. We zorgen samen voor een ontspannen sfeer. Ik laat je je op je gemak voelen. Je kan kiezen uit heel veel mooie jurken die je mag gebruiken tijdens je shoot.

Create Life

Een zwangerschap is zo een bijzondere periode in je leven. Die je je levenlang koestert. En deze tijd gaat zo snel. Er groeit immers een klein mini mensje in je buik. Voor je het weet heb je je mini  mensje in je armen. Hoe mooi is het dan om die prachtige buik te laten vastleggen? Zodat je altijd een blijvende herinnering hebt aan deze onvergetelijke tijd.

* Bij het shooten in de daglichtstudio komt er een meerprijs bij in verband met verhuur van de studio. Stuur me gerust een berichtje wat je wensen zijn.

Birth of Life
De geboorte van je kindje is het allermooiste wat je mee kan maken in je leven, vindt ik. De eerste blik, de geur, de geluidjes, zo onvergeetlijk. Uit ervaring beleef je alles in een waas. Als het goed is, zit je in een bevalbubbel. Je focust je op je lichaam en je baby. Wat er om je heen gebeurt, krijg je niet helemaal mee. Met het terugkijken naar je beelden krijg je weer een compleet beeld van je hele bevalling.
Ik leg jullie emoties vast, de details, maar ook de sfeer. Het wordt dan echt jullie tastbare herinnering. Ik weet hoe gebruik te maken van de juiste hoeken.

Birth of Life

De kracht van een moeder, op haar kwetsbaarst.

Dit is oprecht het mooiste en puurste moment in je leven. Een onvergetelijk moment vol emoties en onvoorwaardelijke liefde.

Je bevalling laten fotograferen? De één vindt het niks, de ander zweert erbij. Het gaat niet om heftige beelden maar om emotie. En deze leg ik op zijn puurst vast. Zodat je, wanneer je er klaar voor bent, deze beelden terug te vormen tot één verhaal. Jouw verhaal.

New Life

Wiebelteentjes, lange wimpertjes, klein neusje. Alles is zo mooi aan jullie baby. En ze groeien zo snel op. Je vergeet dan weer die kleine details, die eerste lachjes, de eerste tandjes. Voor je het weet rennen ze vrolijk rond. Het leven met een baby flitst voorbij. Geniet van deze kleine momenten en grootse herinneringen maken.

Wil je ook liefdevolle beelden maken? Dit kan in bij jouw thuis, op een mooie locatie in de natuur of in een daglicht studio. De wens is aan jullie.

New Life

Nieuw leven, zo  klein, zo tastbaar

Jullie mini is geboren. Ze blijven zo kort zo mini. Laat daarom deze bijzondere periode in jullie leven vastleggen. Misschien denk je, het komt wel, of je bent heel moe, of je partner heeft er geen zin in. Gooi al deze gedachtes overboord en leg het vast. Je zal me later dankbaar zijn. Het is onvergetelijk.

 

Love & Family Life

Misschien kom je er achter en bedenk je dat jullie veels te weinig samen op de foto staan. Als koppel of als gezinnetje. Ben jij altijd degene die de foto’s maakt? Dan is dit nu jullie moment om door mij jullie liefdesverhaal vast te laten leggen. Of misschien willen jullie wat vieren? Of wil je die hele belangrijke vraag vast laten leggen? Dit is geen gewone love shoot, maar jullie liefde voor elkaar laten stralen en laat het jullie eigen loveshoot worden.

Love Life & Family Life

Liefde is niet vanzelfsprekend. Vier en leg jullie liefde vast. Van jullie als love birds, of van jullie gezin. Het gezinsleven is erg druk en intensief. Daar kan je wel eens in vergissen en de momenten vergeten vast te leggen. En wij als moeders staan veels te weinig op de foto. Verras en trakteer je zelf op een waardevolle fotoshoot.

Wedding Life

Ja, ik wil!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwdag in 2024 of in 2025? En houden jullie van warme en lichte kleurtinten? Dan zijn wij een goede match!

“….. and so the adventure begins.”

Wedding Life

Jullie gaan trouwen! Hoera, gefeliciteerd!

Jullie belangrijke dag gevangen in sfeerbeelden vol emotie die jullie voor altijd kunnen koesteren. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.

Willen jullie mijn trouwgids ontvangen? Dan hoor ik graag van je.

Volg mij

OP INSTAGRAM

Mijn portfolio

BEKIJK MIJN WERK

Neem contact op

EN STUUR EEN MAILTJE

"We maken foto's om te begrijpen wat ons leven voor ons betekent."

 

Ben jij er klaar voor om die bijzondere momenten voor altijd vast te laten leggen? Boek dan een fotoshoot en laten we dit samen waar maken!